Al je gegevens centraal in de digitale polismap

In de digitale polismap kun je alles rondom je eigen verzekeringen beheren! Zo kun je je polissen met alle gegevens, schades, facturen en persoonlijke gegevens inzien. Je kunt online wijzigingen doorgeven en schade melden. Ook is er een berichten centrum aanwezig waarin je digitaal met ons kunt communiceren. En met één druk op de knop geef je aan dat je door ons gebeld wilt worden. Zo eenvoudig is dat!

Overzichtelijk dashboard

Polissen bekijken en downloaden

Met de digitale polismap heb je 24 uur per dag de beschikking over de meest actuele polisbladen, gegevens en premies. Ook kun je direct via internet wijzigingen doorgeven.

Schades bekijken en melden

Hieronder zie je een voorbeeld van een klant met enkele schades. Het melden van schades kan zowel telefonisch, per e-mail als online. Alle meldingen komen uiteindelijk in je digitale polismap terecht. Dus je bent nooit meer het overzicht kwijt! Je kunt ook financiële overboekingen en allerlei documenten van je schades zien.


Facturen bekijken

Ook heb je altijd alle facturen bij de hand! Dus nooit meer bellen om een verdwenen factuur op te vragen en wachten totdat het binnen is. Je logt in en download de facturen als PDF document.


Account aanmaken

Als je een verzekering afsluit, wordt er automatisch een digitale polismap voor je aangemaakt. Zodoende kun je wanneer en waar je maar wilt beschikken over alle informatie van je verzekeringen! Wie wil dat nu niet? Heb je al een login? Ga dan nu naar de digitale polismap.